Contact

Contacteer ons

PTC Rustenburg Resolutie Website 48 Min

Contacteer ons

Waggelwaterstraat 2
8000 Brugge

050 31 81 65

Wens je een opname? Maak een afspraak op 050 31 81 65. Het onthaal is bereikbaar op werkdagen van 8 u. tot 18 u.* Na 18 uur, in het weekend en op feestdagen is het algemeen nummer doorverbonden naar de verpleegkundigen van de paviljoenen. *Tijdens de zomervakantie (27/06 t.e.m. 30/08) is het onthaal telefonisch bereikbaar tot 17 uur. Op feestdagen 11/07 en 15/08 is het centrum gesloten.

Maak een afspraak

  • Een afspraak voor een gesprek met een psychiater wordt telefonisch gemaakt via het medisch secretariaat op het nummer 050 31 81 65.
  • Onverwacht verhinderd om jouw afspraak na te komen? Voorkom een verzuimvergoeding en verwittig het onthaal 24 uur op voorhand.
  • PTC Rustenburg kan enkel medisch-psychiatrische ambulante therapie aanbieden na opname.

Heb je een bericht voor een specifieke medewerker? Ga naar ons team, klik op "stuur een e-mail" bij de persoon die je nodig hebt en vul een bericht in via het formulier. Jouw bericht wordt rechtstreeks aan de gekozen contactpersoon bezorgd.

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid (2)

Met het openbaar vervoer

Het psychotherapeutisch centrum Rustenburg is vlot bereikbaar met bus en trein.

Met de bus
Er is een bushalte pal voor ons centrum (lijnen 1 en 5, gewijzigd sinds 01/07/2023). Raadpleeg de routeplanner van De Lijn voor de dienstregeling.

Met de trein
Het centrum bevindt zich op 300m van het treinstation Brugge Sint-Pieters. Bekijk de dienstregeling van de treinen via Belgiantrain.

Wandelroute vanaf station Brugge Sint-Pieters
Verlaat het station en wandel naar de Oostendsesteenweg. Sla aan de steenweg linksaf. Neem vervolgens de eerste straat links, ter hoogte van het tankstation. Dit is de Waggelwaterstraat. PTC Rustenburg bevindt zich aan de overkant van de straat.

 

Met de wagen

Het psychotherapeutisch centrum Rustenburg heeft een parking die gratis ter beschikking wordt gesteld aan patiënten en bezoekers. De parking bevindt zich meteen links aan de straatzijde bij het oprijden.

Opgelet! Bepaalde GPS-toestellen geven een foute bestemming en lokaliseren “Waggelwaterstraat 2” aan het kanaal Brugge-Oostende. PTC Rustenburg ligt een 500-tal meter noordelijker, over het kanaal, tegenover garage Raes en naast WZC De Vliedberg. In de buurt van de foute lokalisatie zijn aanwijsborden naar PTC Rustenburg geplaatst. Gelieve deze te volgen.
Bereikbaarheid Kort